| Ügyfeleink részére
 | 
 | elfelejtett jelszó?
© Copyright
2003-2006 www.webkaptar.hu
Minden jog fenntartva.
 Megrendelés 
 Tarifáink 
 Termékeink 
 Szabályzat 
 Magunkról 

Szolgáltatásrendszerünket évtizedes tapasztalataink alapján alakítottuk ki, és folyamatosan a változó igényekhez igazítjuk.

Egyedi igény szerint kialakított szolgáltatásainkkal kapcsolatban a vip@webkaptar.hu e-mail címen veheted fel velünk a kapcsolatot.

• Alapszolgáltatások

A webkaptár számos alapszolgáltatást kínál, egyebek között rugalmas e-mail cím kezelést, könnyen testreszabható hosztingot, és domain regisztrációt. Mindezt egyszerűen kezelhető, azonnal igénybe vehető adminisztrációs felületen keresztül, ami gyorsan kiszámítható, alacsony költségekkel párosul.

domain név regisztráció (.hu, .com, .net, .org, .info, .biz ...)

Ha nincs még internetes elérési címed, vagy túl bonyolult, megjegyezhetetlen, esetleg egy internet szolgáltató alatti alkönyvtár, mely szolgáltató váltáskor megváltozik. Helyette inkább használj sajatdomainnev.hu-t, ami fölött korlátlanul rendelkezhetsz. Ezentúl Te szabályozhatod az internetes arculatod.
Regisztrálj magadnak saját domain nevet, és használj akarmi@sajatdomainnev.hu e-mail címeket!

domain név karbantartás (DNS)

Ahhoz hogy az interneten elérhető legyél, szükséged van domain név karbantartásra.

A domain név karbantartásával vállaljuk, hogy bejegyezzük a már meglévő bármilyen végződésű vagy- új bejegyzés esetén- a kívánt domaint 2 db névszerverbe, mely biztosítja Neked, hogy az a világ bármely pontjáról jövő látogató megtalálhassa a honlapodat.

Ha a honlapod például egy free webszerveren van, és ott is szeretnéd tovább üzemeltetni, akkor vállaljuk, hogy az ottani könyvtáradra irányítjuk a domain nevedre érkező kéréseket.

e-mail szolgáltatás (@)

Az e-mail postafiókok olvasása 2 módon is lehetséges. Levelező programmal POP3 protokollal, és weben keresztül egy Internet böngésző programmal a mail.webkaptar.hu címen történhet. A webmail-en keresztül is megírhatod leveleidet, fájlokat küldhetsz, olvashatod beérkezett üzeneteidet és válaszolhatsz is azokra.

tárterület biztosítás (FTP)

Akár az iroda és az otthoni számítógép adatcseréjéhez is használhatod, így nem kell többé lemezt írni.

A tárterület biztosításakor egy virtuális merevlemez tulajdonosa leszel, aminek segítségével a tárterületre másolt fájlaidat a világ bármely pontjáról azonnal elérheted, anélkül hogy adathordozón kellene cipelned őket. A területtel természetesen ugyanúgy rendelkezhetsz, gazdálkodhatsz, mintha egy irodai, otthoni számítógépnek a merevlemezét használnád.

honlap fenntartás/üzemeltetés (webhoszting)

Amennyiben nálunk üzemeltetnéd weboldalaidat, akkor a domain neved virtuális szerverként konfiguráljuk be, ami annyit jelent, hogy a szerverünk úgy mutatja a külvilág felé, mintha Neked saját szervered lenne. Ez lényegesen olcsóbb megoldás, mintha saját szervert kellene üzemeltetned, viszont a végeredmény ugyanaz.

Egyedi megoldásokat is vállalunk, de elsősorban napidíj alapú, a használattal arányos Szolgáltatást nyújtunk. Ez sokkal gazdaságosabb megoldás, mint a díjcsomagok ki nem használt szolgáltatásokkal kecsegtető beskatulyázott tarifa rendszere.

látogatottsági adatok mérése (statisztika)

Weboldalad forgalmi adataiba nyújt betekintést. Grafikonok segítségével is tájékozódhatsz, melyik a legjobban, legkevésbé látogatott része a honlapodnak. Könnyen tervezhetővé teszi a jövőbeni fejlesztési irány megválasztását.

• Többletszolgáltatások

Egyedi igény szerint igénybevehető szolgáltatások ismertetése.

honlap tervezés (webdizájn)

Az internetes megjelenés alapköve az igényes, tartalmas weboldal. A jó benyomás nagyon fontos a honlapod célközönsége számára. Szívesen segítünk a megfelelő internetes arculat kidolgozásában, legyen akár teljesen új, vagy a már meglévő weboldalaid átdolgozása.

honlap programozás (html, php)

Az igényeidnek megfelelő, egyedi és testreszabott internetes alkalmazásokat (pl.portfólió, céges oldalak, virtuális bolt, áruház, hobby oldalak stb.) is fejlesztünk a legmagasabb színvonalon. Kész vagy testreszabható alkalmazásokat is kínálunk.

Az egyszerű, de nehezebben frissíthető megolásoktól a bonyolult, de nagyon könnyen adminisztrálható rendszerekig a teljes skálát nyújtjuk. Egy jól leprogramozott oldalon keresztül a minimális szövegszerkesztői ismeretekkel is játszva aktualizálhatod, tarthatod karban oldalaidat

honlap karbantartás (www)

Ha már rendelkezel honlappal, vagy esetleg pont velünk kiviteleztetted, de úgy döntesz, hogy nincsen időd az aktualitások feltöltögetésére, az oldalak szerkesztgetésére, mi ezt a terhet is átvállaljuk Tőled. A karbantartásra személyre szabott, egyszerű, gyors, megbízható megoldásokat kínálunk.

honlap bérlet (profiesolcso.hu)

A honlapbérlet, egy teljesen új szolgáltatásunk, ami annyit jelent, hogy nem kell több hetes, hónapos fejlesztések kemény munkáját végigjárnod. A hatalmas (többszáz megjelenési stílus) mennyiségű, már előre elkészített weboldalaink közül, csak ki kell választanod a Neked tetszőt, és csapatunk a céglogó, menüpontok, esetleges apróságok testreszabásával akár 24 órán belül elkészíti az új, professzionális honlapot.

Mindehhez a bérleti konstrukcióban egy adminisztratív felületet biztosítunk a számodra, amin keresztül könnyedén feltöltheted, változtathatod a nap 24 órájában a weboldalaid tartalmát. Természetesen, ha még ennyit sem szeretnél vele foglalkozni, a fenntartási munkálatokat is át tudjuk vállalni.

A honlapbérlettel többszázezer forintot spórolhatsz. Hihetetlenül kedvező áron juthatsz magas színvonalú weboldalhoz, így akár évente megújíthatod honlapod megjelenési stílusát a legminimálisabb anyagi ráfordítás mellett, ezzel lekörözve a konkurenciát.

• Egyedi szolgáltatások

Egy olyan programot szeretnél, ami még nem létezik?
Egyedi igény szerint kialakított szolgáltatásainkkal kapcsolatban a vip@webkaptar.hu e-mail címen veheted fel velünk a kapcsolatot.

Internet alapú szoftverfejlesztés

Amennyiben szükségesnek érzed egy olyan alkalmazás kifejlesztését, amely megkönnyítené a mindennapi munkádat, fordulj hozzánk bizalommal. Megtaláljuk a legjobb megoldást a céljaid eléréséhez.
Vagy ha már kész ötleteid vannak, de nem találtál megfelelő csapatot a megvalósításra, állunk rendelkezésedre.

állás  | ügyfélszolgálat  | viszonteladóink  | letöltés  | FAQ   
 | hírlevél kérése
 
   | kedvencekhez tenni
   | beállítás kezdõlapnak
   | mapinform.hu -
  Hogy mindent megtalálj!
   | keresés (Google)